Cooltra y hoy-voy fomenten la conducció responsable de motosharing a Barcelona
por admin | 22/09/2021 | 0 comentarios
  • La companyia, líder en mobilitat sobre dues rodes a Europa, ha impartit aquest dimecres 5 cursos teorico-pràctics a mig centenar d’usuaris juntament amb la cadena d’autoescoles. Ho ha fet en el marc de les activitats que se celebren a la capital catalana amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat 2021, i coincidint també en el ‘Dia sense Cotxes’ impulsat per l’Ajuntament de Barcelona

 

  • Sota el lema “Fes salut. Mou-te de manera sostenible” i amb la temàtica “seguretat i salut amb una mobilitat sostenible” el consistori barceloní ofereix tot un seguit de propostes per a tots els públics impulsades per empreses, entitats i associacions, entre elles la de Cooltra i hoy-voy

 

Cooltra, companyia líder en mobilitat sobre dues rodes a Europa, ha unit forces amb la cadena d’autoescoles hoy-voy, per a fomentar la mobilitat sostenible en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat 2021. Coincidint amb el ‘Dia sense Cotxes’ impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, aquest dimecres ambdues companyies han impartit conjuntament cinc cursos de conducció responsable de motosharing al Passeig de Gràcia de Barcelona, de 50 minuts cadascun, en els quals han participat mig centenar d’usuaris majors de 18 anys.

Amb aquesta acció, Cooltra i hoy-voy han acostat als ciutadans el mothosaring, una opció de mobilitat sostenible que està en ple creixement i que permet reduir la congestió de vehicles en la via pública i la contaminació a les ciutats. L’objectiu de la part teòrica de la formació s’ha centrat en explicar el funcionament del vehicle, les limitacions de velocitat en funció del tipus de via, la normativa de l’estacionament de motos a la ciutat o com tenir una conducció segura, entre altres qüestions. La segona part del curs ha consistit en una classe pràctica, per a les quals Cooltra ha cedit 15 motos elèctriques, i que ha permès als usuaris conèixer el funcionament d’aquests vehicles elèctrics, així com assentar els coneixements adquirits prèviament.

“Fes salut. Mou-te de manera sostenible” és el lema de la Setmana Europea de la Mobilitat 2021 a Barcelona, en el marc del qual l’ajuntament de la ciutat ofereix un programa que aglutina nombroses propostes, entre elles la de Cooltra i hoy-voy, impulsades per empreses, entitats i associacions. L’objectiu principal és millorar la qualitat de l’aire, recuperar l’espai públic i promoure la seguretat en la mobilitat a la ciutat. Amb la temàtica “Seguretat i salut amb una mobilitat sostenible” el consistori pretén incidir en quatre qüestions: la salut mental i la salut física, la seguretat i la resposta davant la Covid-19.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *